Online kaarten bestellen

ballerina, maandag 19 mei 2014 om 20:15

Wanneer u hieronder op de knop 'verder' klikt, wordt u doorgelinkt naar de online ticketshop van Het Muziektheater Amsterdam. Deze online verkoop maakt gebruik van technologie van Audience View.

Eenvoudig online kaarten bestellen

  • U kunt betalen met Creditcard (Mastercard en Visa), of met iDeal.
  • bij de eerste bestelling wordt u gevraagd te registreren. Met uw emailadres en wachtwoord kunt u bij volgende bestellingen eenvoudig inloggen.
    Let op: met ingang van seizoen 2013-2014 maken wij gebruik van een nieuwe online ticketshop. Bestaande klanten hebben eind mei 2013 nieuwe inloggegevens ontvangen voor deze ticketshop.
  • toesturen: uw ticket wordt naar keuze per post toegestuurd of ligt voor u gereed bij het Kassa-bespreekbureau.
  • het is ook mogelijk om zelf uw ticket te printen, d.m.v. de Ticketdirect* mogelijkheid.
  • per plaatskaart betaalt u een toeslag van EUR 2,- voor administratiekosten.
  • privacy: Het Muziektheater Amsterdam gebruikt uw persoonsgegevens uitsluitend voor de reservering en voor het eigen klantenbestand. Wij geven deze informatie niet door aan externe partijen.
  • soms kan het voorkomen - bij een extreme drukte op de website - dat u geen verbinding krijgt met de online verkoop. Probeert u het dan wat later nog eens.

* "Ticketdirect" (thuisprint/ print at home) Bij de boekingsbevestiging heeft u de mogelijkheid om de toegangskaarten direct te printen. Daarnaast krijgt u de toegangskaarten toegemaild als een bijlage (pdf). U kunt PDF-bestanden bekijken en printen met de gratis Adobe Reader software (download). Zorg ervoor dat de streepjescode goed leesbaar (op wit papier, formaat A4) word afgedrukt. De streepjescode wordt namelijk bij de toegangscontrole electronisch gescand.

terug naar www.het-ballet.nl verder naar de ticketshop